Keepersdag Print
vrijdag, 16 januari 2009 14:45
Donderdag 19 februari 2009 (voorjaarsvakantie regio noord/midden), organiseert de v.v. Nunspeet in samenwerking met Frans Hoek Sports en de KNVB,  weer een Frans Hoek Keeperspromotiedag.

Tijdens deze dag staat de keeper en in het middelpunt van de belangstelling en wordt er getraind, een onderlinge competitie afgewerkt,  gekeken naar een spectaculaire keepers demonstratie, mogelijk met een bekende doelverdediger, geluncht en met elkaar gepraat over het keepersvak.  De onderlinge competitie tussen de keepers van verschillende leeftijdsgroepen leidt tot de verkiezing van beste keeper/keepster van het district.

Alle finalisten ( de nrs. 1 en 2 uit hun groep) worden uitgenodigd voor de voorrondes/finales voor de uitverkiezing van "De Beste Keeper(ster) van Nederland".  De keeperspromotiedagen staan open voor alle keepers en keepsters vanaf 6 jaar, alsmede G-keepers.  Tijdens de keeperspromotiedagen staat het doelverdedigen centraal.  De dagen zijn specifiek bedoeld om techniek en inzicht bij te schaven en een leuke dag met andere keepers en keepsters te hebben. De sluitpost van een voetbalelftal is en blijft een eenling, die een specifieke en gerichte aanpak verdient.

De kosten bedragen 19,90 per persoon.

Kijk voor verdere informatie en aanmelden op www.vvnunspeet.nl en www.footbally.nl

Aanmelden kan ook via de mail via:
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

of per post via:
Organisatie keepersdag Nunspeet
p/a Prs. Christinastraat 35
8071 LR Nunspeet

Reactie (0)add
Geef jouw reactie

busy
 

@FcMeiden

Kon helaas geen tweets vinden