Huldiging AZ Print
woensdag, 19 mei 2010 09:40

ArchieffotoALKMAAR- Het team van AZ wordt donderdagavond  20 mei vanaf 18:30 uur in de binnenstad van Alkmaar gehuldigd als kampioen van de Eredivisie Vrouwen. De ploeg van trainer Ed Engelkes trekt eerst per cabriobus door de straten om vervolgens op het stadhuis de festiviteiten op het bordes voort te zetten.

Alle inwoners van Alkmaar,Zaanstreek en omgeving zijn van harte welkom om de huldiging van het kampioensteam op het bordes van het stadhuis mee te maken.
 
Programma
18:30 uur: Korte rijtoer in cabriobus.
(Route onder voorbehoud: AZ Stadion - Kooimeerplein - Vondelstraat -Willem de Zwijgerlaan - Kennemerstraatweg - Kennemersingel - Bergerhoutrotonde - Zevenhuizen - De Heul - De Laat - Bierkade - Kanaalkade - Geestersingel - Bergerhoutrotonde - Zevenhuizen - Langestraat).
19:00 uur: Ontvangst op het stadhuis.
19:15 uur: Huldiging AZ Vrouwen op het bordes van het stadhuis.
 
FC Utrecht
De AZ Vrouwen spelen woensdag in het TATA Steel Stadion te Velsen-Zuid eerst nog hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen FC Utrecht. Na dat duel ontvangt de Alkmaarse ploeg de kampioensschaal. Deze overhandiging werd vorige week uitgesteld vanwege de vliegramp in Libiƫ. De wedstrijd tegen FC Utrecht begint om 19:30 uur en de toegang tot het stadion is gratis.

Reactie (0)add
Geef jouw reactie

busy
 

@FcMeiden

Kon helaas geen tweets vinden