FC Twente - ADO Den Haag Print
woensdag, 14 april 2010 21:56
De vrouwen van FC Twente speelden woensdagavond thuis tegen ADO Den Haag. Het was de tweede thuiswedstrijd tegen ADO. De eerste werd met 0-2 verloren.

De uitwedstrijden dit seizoen leverden een overwinning (3-1) en een gelijkspel (2-2) op.
Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden. Ook al omdat bij winst ADO gelijk zou komen te staan met de koploper AZ.

Enkele minuten na het eerste fluitsignaal kreeg FC Twente de eerste mogelijkheid middels een vrije trap van Anouk Dekker, haar schot ging echter net over.
Een kleine tien minuten later was het de beurt aan ADO. Een hoekschop van Renate Jansen kwam terecht bij Sheila van den Bulk en zij kopte de bal via de onderkant lat in (0-1).

Sheila van den BulkDe eerste helft bleef vervolgens het feestje van de Haagse dames. Zij zagen dit helaas niet bekroond met een nieuw doelpunt.

De tweede helft werd vooral gedomineerd door FC Twente, maar wat ze ook probeerden, de bal wilde er maar niet in.
In 69ste minuut kregen de Tukkers dé mogelijk van de wedstrijd doordat Marlous Pieëte de bal onverwachts op het doel kopte. Deze droomkans werd onschadelijk gemaakt door een prachtig reflex van Dugardein.
In de slotfase werd een doelpunt van ADO Den Haag afgekeurd, waardoor de wedstrijd inclusief 6 minuten verlenging tot aan het einde toe spannend bleef.
De Haagse dames hielden echter de boel goed dicht en de eindstand bleef dan ook 0-1.

Door de drie punten staat ADO Den Haag nu gelijk met AZ, maar de dames van AZ moeten morgen nog een wedstrijd spelen.

Reactie (0)add
Geef jouw reactie

busy
 

@FcMeiden

Kon helaas geen tweets vinden