AZ heeft nieuwe bus Print
zaterdag, 20 februari 2010 14:30

ALKMAAR - AZ reist vanaf nu het land door met een gloednieuwe spelersbus van Hellingman.

De met sportieve lijnen bespoten bus, die behalve AZ ook AZ heren en jong AZ vervoert, is uitgerust met een luxe interieur: vier breedbeeldschermen, vier kaarttafels, twee koelkasten, een keuken met magnetron en koffiemachine, comfortabele stoelen met veel beenruimte, getinte ramen en een laptopaansluiting voor videopresentaties. “Hij is echt splinternieuw en heeft alleen nog maar van de garage naar het AZ Stadion gereden”, zegt buschauffeur Hans Weijma, die AZ sinds anderhalf jaar vervoert. “In de vorige bus moest ik gewoon schakelen, dit is een automaat. Dat is dus behoorlijk wennen. Maar het is een goed gevoel om hiermee door het land te rijden.”

Milieuvriendelijk

Manfred Hellingman, algemeen directeur van de busmaatschappij, vertelt dat de bus in samenspraak met AZ is samengesteld. “De huisstijl en de kleuren komen van binnen en buiten terug. Deze Mercedes is naast het moderne nieuwe interieur uitgerust met een EVO 5-motor. Dat is de meest milieuvriendelijke motor die verkrijgbaar is. Dat vond AZ ook belangrijk.”
 

Reactie (2)add
0
...
geschreven door Judith , juli 09, 2011
Ik ben trots op Hellingman!, en dan vooral op de chauffeurs, ik ben coordinator pendelbussen bij AZ, en ik werk nu 1 seizoen met Hellingman!. Toppie
raporteer misbruik
stem omlaag
stem omhoog
Stemmen: +1
0
...
geschreven door Ria , februari 28, 2010
Lijkt me heerlijk om daarin vervoert te worden.
Dames zet 'm op!
raporteer misbruik
stem omlaag
stem omhoog
Stemmen: +1
Geef jouw reactie

busy
 

@FcMeiden

Kon helaas geen tweets vinden