Afscheid Kirsten van de Ven Print
donderdag, 18 februari 2010 11:02

Donderdagavond 18-2 nemen de Willem II vrouwen het in Tilburg op tegen de vrouwen van FC Twente. De wedstrijd zou in het Koning Willem II stadion gespeeld worden, maar is vanwege de gesteldheid van het veld verplaats naar het kunstgrasveld op Sportpark Het Zuiderpark van voetbalvereniging Ons Vios.

Willem II bezet momenteel de tweede positie op de ranglijst, met twee punten achterstand op koploper AZ en één duel minder gespeeld dan FC Twente. De Tukkers hebben elf wedstrijden gespeeld en bezetten de vijfde positie op de ranglijst en hebben alleen sc Heerenveen nog onder zich.

Voor de Willem II vrouwen is deze wedstrijd niet zomaar een wedstrijd. Het is ook het afscheid van Willem II-speelster Kirsten van de Ven dat voor de laatste keer in een thuiswedstrijd voor de Tricolores uitkomt. Per 1 maart 2010 verlaat international Kirsten van de Ven Willem II. Zij gaat naar het gepromoveerde Tyresö FF dat daarmee in de hoogste Zweedse competitie uitkomt. De middenveldster tekent een profcontract voor één jaar met een optie voor nog een jaar.

Willem II roept iedereen op om donderdagavond te komen kijken. De wedstrijd Willem II vrouwen – FC Twente vrouwen vangt aan om 19.30 uur op het kunstgrasveld van het Zuiderpark aan de Tatraweg in Tilburg. De toegang is gratis.

Reactie (0)add
Geef jouw reactie

busy
 

@FcMeiden

Kon helaas geen tweets vinden