1e Beach Soccer Dames Ameland toernooi Print
woensdag, 19 mei 2010 09:33
Met het groeiende succes van het damesvoetbal is het nu jouw beurt om je kunsten te vertonen op de stranden! Dit jaar het eerste Beach Soccer toernooi weekend speciaal voor dames op..... Ameland! Het eiland waar sport en feest het best samengaan.

Een uniek toernooi, uniek omdat het speciaal voor dames is! De meisjes en vrouwen zijn bezig aan een flinke opmars in Nederland. Het is zelfs de snelst groeiende teamsport van Nederland. En waarom dan geen speciaal toernooi voor deze dames? Inmiddels hebben zich al 140 speelsters opgegeven verdeeld over 20 teams. Een groot Beach Soccer toernooi dus op het Waddeneiland Ameland!
Vrijdag arriveren de dames op het eiland. De speelsters kunnen dan inchecken bij Recreatiepark Koudenburg of een van de andere talrijke overnachtingsmogelijkheden op Ameland. Hierna krijgen zij de kans het eiland te gaan ontdekken.

Zaterdag is het toernooidag. Het strand van Hollum is omgebouwd tot een spectaculair strijdtoneel met een hoofdveld omringd door een opblaasboarding. Vanuit de loungehoek is het goed vertoeven met een lekker muziekje op de achtergrond. Om 10.00 uur start het toernooi. Er wordt gespeeld tot 13.00 uur. Iedereen wordt welkom geheten bij Strandrestaurant The Sunset. Hier gaat iedereen kijken naar de WK wedstrijd Nederland – Japan. Nadat de oranje mannen gewonnen hebben, de sfeer er dus goed in zit, gaat het mooiste nog komen. Vanaf 15.30 uur wordt er in de middagpoule om de podiumplekken gestreden. Iedereen komt nog aan spelen toe, maar zoals gezegd er kan er maar één de winnaar zijn!
De prijsuitreiking wordt verzorgd door de burgemeester van Ameland en er is hoog bezoek vanuit het vaste land. Terwijl de prijzen worden verdeeld, wordt de BBQ bij The Sunset al ontstoken. Een ieder die zich hiervoor heeft opgegeven kan gaan genieten van een heerlijke BBQ, welke speciaal voor de voetbal dames is samengesteld!

Voordat het avondprogramma los barst, heeft iedereen de mogelijkheid zich even op te frissen bij hun verblijfplaats. De deuren gaan om 22.30 uur bij The Sunset open. Hier vindt een leuk feest plaats tot in de late uurtjes.

De zondag is er om even lekker te relaxen en aan het einde van de middag terug te keren naar het vaste land of om een paar dagen extra op het mooie Ameland te verblijven. Op de boot wordt er nog volop gepraat over het weekend en alweer nagedacht over volgend jaar!
Meer informatie? www.beachsoccerameland.nl of bel 071-8871658

Reactie (0)add
Geef jouw reactie

busy
 

@FcMeiden

Kon helaas geen tweets vinden