Talentendag FC Twente Print
maandag, 01 maart 2010 14:04

Voor het seizoen 2010-2011 kunnen getalenteerde speelsters via de Talentendag een plek in één van de selecties van de meidenafdeling van de Voetbalacademie FC Twente afdwingen. Wil jij graag deel uit maken van het Beloftenteam, de FC Twente C3 of de onder 14 van lees dan verder hoe je je kunt opgeven.

Zondag 21 maart
Op zondag 21 maart organiseert FC Twente op het FC Twente Trainingscentrum te Hengelo een Talentendag voor de meeste getalenteerde speelsters uit de regio. Ben jij een getalenteerde speelster met de ambitie de allerbeste te worden, ben je in de leeftijd van 10 tot 18 jaar en woon je in een straal van 50 kilometer van Enschede meld je dan aan voor de Talentendag. Vermeld bij je aanmelding de volgende gegevens:

  • Voornaam,
  • achternaam,
  • geboortedatum,
  • telefoonnummer,
  • club,
  • elftal,
  • positie,
  • KNVB selectie elftal waar je nu in speelt of voor hebt gespeeld (bijvoorbeeld o.13 regio Almelo, districtsteam o.15).
Deze mail kun je sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Het is tot 14 maart mogelijk je aan te melden.

Op basis van je gegevens wordt er bekeken of je wordt uitgenodigd voor de Talentendag. Via de mail zul je na je aanmelding hiervan op de hoogte worden gebracht.


Crocs Voetbaldag en Promotiedag
Voor alle speelsters die voetbal gewoon leuk vinden en de speelsters die niet uitgenodigd worden voor de Talentendag, worden de Crocs Voetbaldag op 6 mei en de Promotiedag op 6 juni georganiseerd.
Op 6 mei speelt FC Twente Vrouwen om 19.30 uur de wedstrijd tegen AZ Vrouwen in De Grolsch Veste.

Bij De Grolsch Veste is er die middag een geweldig leuke dag met allerlei verschillen (voetbal)spelen. Deze dag is voor jongens en meiden. De jaarlijkse FC Twente Vrouwen Promotiedag, voor alle meiden die voetbal en FC Twente top vinden, wordt gehouden op 6 juni.

Ben je al aangemeld voor de FC Twente Vrouwenvoetbal nieuwsbrief ? Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte wanneer de aanmelding voor deze dagen van start gaat. Noteer de data in ieder geval alvast in je agenda. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Reactie (2)add
Geef jouw reactie

busy
 

@FcMeiden

Kon helaas geen tweets vinden